default_mobilelogo

Na een heerlijke vakantie nu alweer een tijdje aan de gang. Dit jaar staat in het teken van ontwikkeling.
Op internet is zo enorm veel te vinden. Niet alleen tutorials over alles wat je maar wil, maar ook zeer uitgebreide workshops over verschillende onderwerpen.

Ik heb een zeer uitgebreide site gevonden vol met workshops. Vaak 2 of zelfs meer dagen vol met enorm veel informatie! Zo leuk om je te blijven ontwikkelen. Maar natuurlijk ook de workshops waarbij je zelf meteen aan de slag mag. Zo heb ik onder andere een workshop landschapsfotografie, bruiloftsfotografie en high speed fotografie gevolgd via de alumnivereniging van de fotovakschool.

Ondertussen ben ik bijna klaar met mijn "9 maanden project" waar ik al eerder over schreef. Nog 1 foto moet toegevoegd worden en dan is het klaar! Erg leuk om te doen en een zwangerschap zo te volgen.
Ook interesse om je zwangerschap op deze bijzondere manier vast te leggen? Neem dan zo vroeg mogelijk in je zwangerschap contact op!

Lieve kleine Senna heb ik ook nog een keer voor mijn lens mogen hebben. Heerlijk even samen met papa en mama naar buiten om mooie foto's te maken. Veel beter dan een thuisstudio als je het Senna vraagt!

En natuurlijk mogen we mooie Benthe niet vergeten. Haar newborn shoot hebben we binnen twee weken na de geboorte gedaan. Dit kleine meisje is ook samen met haar papa en mama op de foto gegaan. En bij deze shoot had ik een hele lieve assistent zodat het allemaal goed verliep.
Deze shoot kwam meteen na een 3 daagse online workshop over newbornfotografie. Natuurlijk helemaal vol ideeën!

Zelf ook mooie foto's van je net geboren kindje? Neem dan het liefste voor de geboorte al contact op of anders zo snel mogelijk na de geboorte om een datum af te spreken. Het mooiste is als je kindje tussen de 5 en 10 dagen oud is. Voor meer informatie kijk bij babyshoot.