default_mobilelogo

Gisteren was het dan zover. Fotograferen in de Berenkuil in Eindhoven. Voor de oplettende lezer: Inderdaad daar ben ik al eens geweest, maar in juni is veel veranderd en hebben andere graffitiartiesten een kans gekregen. Veel nieuw werk was er te zien dus. En wat is er nou leuker dan met een stel meiden daar een fotoshoot houden?
Het weer was erg gunstig en met volop zon trokken we richting deze bekende fietstunnels in Eindhoven. De meiden zagen er mooi uit dus de dag kon al haast niet meer stuk.
Eenmaal de eerste opstelling neergezet bleek dat we ook van het wachtende verkeer voor het verkeerslicht veel bekijks hadden en er werd dan ook rijkelijk getoeterd of gas gegeven. Alleen maar leuk natuurlijk. Na wat voorzichtig gaan staan werd al snel duidelijk wat wel en niet werkte en werd de ene na de andere mooie pose aangenomen.
Een hele middag shooten met drie meiden, lekker eten en na het eten nog heel even de woonkamer omgebouwd tot kleine studio om wat foto's te maken in een studiosetting. Mooie bontmutsen op, veel te warm natuurlijk tussen de lampen maar het leverde wel super foto's op.

Meiden bedankt!