default_mobilelogo

Soms ben je druk en vergeet je gewoon om het eindresultaat te showen van een serie! Die hebben jullie nu dus van mij tegoed.

Deze serie is gemaakt met al meteen een pose waarvan we hoopte dat deze de hele zwangerschap vol te houden was zodat de serie er rustig uit zou komen te zien. Met een goede samenwerking is dit een hele mooie serie geworden. Voor Melissa zelf hebben we ook een mooie serie in kleur, met steeds wisselende poses.

Wil jij ook een mooie serie om je zwangerschap te herinneren? Neem dan zo vroeg mogelijk contact op zodat we de eerste foto snel kunnen maken.

Zwangerschaps serie newborn

Save

Save

Op 2 september had ik een afspraak met Cynthia om mooie zwangerschapsfoto's te maken op de heide. Na een grondige zoektocht en een aantal mooie (ook niet heide) locaties gescout te hebben onze zinnen gezet op een plekje een klein beetje tussen ons beide in.

Ze had zelf wat jurken die ze graag aan wou en uiteraard had ik er ook een aantal mee genomen. Zo hadden we een grotere keuze die bij de bijna uitgebloeide heide paste. Omdat we graag met bloeiende heide de shoot wilde doen was Cynthia nog niet zo ver in haar zwangerschap als dat je normaal een shoot zou doen, maar toch al een mooie buik om vast te leggen!

Vooral liggend de buik fotograferen is dan een kleine uitdaging, maar niet een die we uit de weg gaan!

 

Helaas hadden we niet heel erg veel geluk met het weer! De ondergaande zon liet zich niet van zijn beste kant zien en uit deze wolken is ook nog een dikke bak regen gevallen!

 

Save

Save

Soms wordt je geïnspireerd door een foto op internet en laat het je niet los. Je moet op zoek naar een geschikt model, iemand voor het haar en de visagie. Maar dan ben je er nog niet. Ook moet er die ene speciale jurk komen die je in gedachten hebt. 

Dus op zoek naar stof want bestellen terwijl je het zelf kunt maken is geen optie natuurlijk. 

Jurk af, een lieve buurvrouw voor het haar geregeld, zelf de visagie verzorgen, locaties bekeken en iemand bereid gevonden om zwanger voor mij te poseren. Heel lastig om uit te leggen wat je van iemand verwacht als het idee vooral in je hoofd aanwezig is! Maar dan nadert de datum en moet je binnen blijven door het weer. Dat mocht de pret niet drukken!

En dan komt alles bij elkaar en kun je niet wachten om de eerste resultaten te laten zien!

Allereerst Leonie bedankt voor het model staan! Zonder jou was er nooit zoiets moois ontstaan.
Nicole voor het verzorgen van de haren en Jolan voor het assisteren tijdens de shoot!

En dan nu het eerste resultaat: 

En omdat ik met een tegenlichtserie bezig ben vond ik deze foto ook het testen waard: