default_mobilelogo

Soms krijg je van die leuke mailtjes in je inbox die het bekijken waard zijn. Zo kreeg ik nu de vraag of ik een wereldkaart op canvas wou testen.
Nu zijn we heel erg druk met verhuizen (deel 1 is inmiddels gelukt en we zitten in ons tijdelijke huis!) en het bouwen van ons nieuwe huis (yeah we hebben een dak!) waardoor het allemaal net wat anders liep dan bedacht. Lezen is dan ook een vak en op de website van wereldkaarten.nl viel mijn oog op een hele gave wereldkaart. Zo 1 als vroeger, met latjes! Gelukkig mocht ik ook een wereldkaart op schoolplaat testen. Deze komt dadelijk in de nieuwe kamer van ons zoontje super tot zijn recht bij het thema trein of vliegtuig! Ook de kleuren passen helemaal bij hoe we zijn kamer in willen richten dus die werd het!

De wereldkaart besteld en binnen twee dagen was hij al netjes verpakt binnen! Super snel en goed verpakt.
Inmiddels hangt hij in de tijdelijke kamer van ons zoontje en mag ik hem niet meer van de muur halen van hem! Hij is dus helemaal goedgekeurd!

Een close up van de kaart laat zien dat de kaart in het Engels is. Voor kleinere kinderen is dit wel wat jammer (die van ons begint net met lezen)

De konijnen willen best samen op reis langs al die mooie landen!

Vanuit zijn bed kan hij nu heerlijk dromen over waar we nog allemaal naar toe kunnen gaan.

Over iets meer dan een half jaartje hoop ik jullie het resultaat van de poster in zijn nieuwe kamer te kunnen showen! Nog 1x verhuizen als het huis klaar is en dan alles heerlijk inrichten zoals we zelf willen. Misschien dat we dan ook nog wel voor een foto op doek voor buiten gaan. Want stiekem heb ik daar ook al even gekeken en heb al hele mooie ideeen opgedaan! Een mooie poster met een doorkijk, laten overgroeien door mooie klimmers met bloemen erin bijvoorbeeld!

Nog even dromen en elke dag even kijken hoe ver de bouw van ons huis is... Nog even geduld ;)