default_mobilelogo

erSon is ooit begonnen als een bedrijf dat vooral voor kleinbedrijven websites bouwde en onderhield. In de huidige maatschappij is het natuurlijk niet meer te doen dat een ander bedrijf je website moet onderhouden dus de nieuwe klanten bij erSon krijgen een website die gebouwd is op het Joomla systeem. Zo kunnen ook mensen met geen tot weinig verstand van computers of websites relatief makkelijk de inhoud wijzigen. Natuurlijk verzorgt erSon een uitgebreid en duidelijk handboek specifiek voor de opgeleverde website zodat alles makkelijk teruggevonden kan worden.

De nieuwste website is nu vol in ontwikkeling en het document in de afrondende fase. Nog wat kleine wijzigingen en de klant kan de website zelf gaan vullen met eigen teksten en foto's! Pas dan komt een website echt tot leven.

Maar dat is niet het enige dat erSon kan betekenen voor u. Naast fotografie staat er niet voor niets design in de omschrijving. Zo heeft erSon vorige week een plaatje omgezet in een Illustratorbestand zodat dit gebruikt kan worden voor drukwerk, plotteren, t-shirts, enz enz enz. Het bestand werd zo opgezet dat het van groot tot klein dezelfde kwaliteit blijft behouden.

Verder is erSon op dit moment druk met het illustreren van een "boek van ikke", geboortekaartjes en canvas foto's voor in de babykamer. Allemaal in dezelfde stijl.
Benieuwd wat erSon voor u kan betekenen? Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op!