default_mobilelogo

Een heel bijzondere zwangerschap waarbij ik Evelien al een aantal keren heb mogen bekijken voordat ze geboren was.
Een spannende tijd, maar eindelijk is ze er!

Oke eerlijk is eerlijk, al een tijdje want op 16 januari is ze al geboren en inmiddels een hele vrolijke baby van 4 maanden. Eten proeven en de wereld ontdekken horen er nu bij.
Maar toen ze net geboren was is ze ook even bij mij op bezoek geweest. Zelfs twee keer want soms loopt alles net even anders dan gedacht. Met 4 dagen samen met papa maar gestoord door de hielprik en een paar dagen later samen met mama. Zoals te zien op de foto's vond Evelien het veel leuker om de wereld te bekijken dan om te slapen. Ook dan kunnen er mooie foto's gemaakt worden natuurlijk! Maar ze gaf ook duidelijk aan dat de schaal die ik zo mooi voorbereid had toch echt niet ging gebeuren.

Inmiddels zijn alle mooie herinneringsboxen met foto's afgegeven aan de opa's en oma's in een stijl die bij hun past. Nu mogen dan ook de foto's online!

 

 

Save

Ik vind het helemaal geweldig als ik zwangere dames mag fotograferen. Er is gewoon haast iets magisch aan zwangere vrouwen als je het mij vraagt. Meteen ook de reden waarom ik ze zo graag laat zien door middel van foto's hoe mooi ze zijn. En laatst had ik weer een hele mooie mama-to-be.
Al twee oudere kindjes en de wens voor een derde kindje kwam ook in vervulling. Wat een rijkdom!


Een hele mooie jongen werd er geboren in dit liefdevolle gezin. En ook hem mocht ik op de foto zetten toen hij net iets meer dan een week oud was.

Wat een stoere vent al!

Veilig bij papa in zijn armen.

En een grote broer en zus die over hem waken.

 

Save

Save

Op zaterdag 4 juni mocht ik de kleine Robin fotograferen. Haar zusje had ik bijna op de dag af twee jaar eerder op de foto gezet. Heel erg leuk om te zien hoe groot kleine meisjes in twee jaar tijd worden!

Eerst waren de twee dames aan de beurt gevolgd door de foto's met papa en mama. Dit zorgde ervoor dat Benthe daarna lekker even naar bed kon om te slapen.
Robin heeft een groot deel van de shoot geslapen. Even eten en knuffelen met mama hoort er natuurlijk ook bij.

Voor deze shoot heb ik alle kleding voor Robin gemaakt en het jurkje op bovenstaande foto voor Benthe. Dit alles om een mooi geheel van de foto's te maken.

Anderhalve week na de shoot hebben papa, mama en Benthe de foto's bekeken op een groot scherm. Een hele andere shoot dan twee jaar geleden, maar wel passend bij de foto's die ik toen gemaakt heb. Zo kunnen ze toch naast elkaar hangen in de hal waar iedereen ze bij binnenkomst kan zien!

Papa en mama geniet van jullie twee mooie meiden!