default_mobilelogo

Newborn fotografie

Niets is mooier of overweldigender dan de geboorte van je kind. Vanaf nu zal alles anders zijn. Omdat ik als geen ander weet hoe dierbaar je kindje is en hoe mooi en kwetsbaar ze zeker in de eerste periode zijn, wil ik jullie graag een unieke ervaring meegeven in deze toch al bijzondere tijd.
Binnen een paar weken tijd zal je newborn niet meer zo in je armen passen. Ze zijn echt maar een hele korte tijd zo klein! Om deze unieke tijd vast te leggen is het van belang om al voor de geboorte een afspraak te maken voor de newborn shoot. Uiteraard is een geboorte niet te plannen, maar dan is er vast een richtdatum waar we rekening mee kunnen houden.
Om deze shoot tot een minimale belasting van een nieuw gezin te maken kom ik bij jullie thuis fotograferen. Ik maak even een zooitje, maar ruim het ook lekker allemaal zelf weer op! Na de shoot merk je niet dat ik geweest ben, maar blijven de herinneringen en de mooie foto's achter om voor altijd naar te kijken.

Kom je er pas na de geboorte achter dat zoiets als newborn fotografie bestaat? Of is je kindje nu al wat ouder en wil je toch graag foto's? Neem gewoon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op en we spreken door wat er met de leeftijd van jouw kindje wel en niet mogelijk is.

newborn baby fotografie erson apeldoorn gelderland


Uniek: Schilderij van je mooiste foto

Wist je dat het ook mogelijk is om van een foto uit de sessie een uniek kunstwerk te laten maken. Dit is een combinatie tussen digitale en "ouderwetse" schilderskunst en met niets te vergelijken. Mocht je hier interesse in hebben laat dit dan voor de shoot weten, zodat we er zeker een pose tussen hebben die als schilderij erg goed werkt.

zwangerschap fotografie kunst erson apeldoorn gelderland

 

Zwangerschaps fotografie

Het is heel bijzonder om zwanger te zijn. Er zijn vele mogelijkheden om je buik mooi op de foto te zetten. Met of zonder partner, binnen of buiten. Tegenlicht, kleur, zwart wit. Alles is mogelijk.
Neem gewoon eens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op om te kijken wat bij jullie past!

zwangerschap fotografie erson apeldoorn gelderland

zwangerschap fotografie erson apeldoorn gelderland

Zwangerschapsserie

Natuurlijk is ook de aanloop naar de geboorte een hele spannende tijd. Het is mogelijk om een unieke serie van je steeds groeiende buik te maken. Deze zullen na de bevalling samengevoegd worden in een collage zodat je een mooi overzicht hebt van je zwangerschap! Laat zo vroeg mogelijk in de zwangerschap weten dat je deze serie wil maken, dat buikje dat je voor je zwangerschap hebt komt helaas voorlopig niet meer terug en het mooiste is om met een "platte" buik te beginnen.

zwangerschap newborn fotografie erson apeldoorn gelderland

zwangerschap newborn serie fotografie erson apeldoorn gelderland


Eerst kennis maken?

Dat kan natuurlijk altijd en geheel vrijblijvend. Graag maak ik dan ook binnenkort kennis met jullie om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Er kan contact opgenomen worden met mij per e-mail via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bellen kan natuurlijk ook op nummer 06-48834637. Mocht ik niet direct opnemen spreek dan wat in zodat ik zo snel mogelijk terug kan bellen.

Save